Legislature Sitting Programme 28 November 6 December 2013

LEGISLATURE SITTING PROGRAMME- as at noted by the Whips Forum –

Wednesday , 27 November 2013

for enquiries:

Sindi Tembe

Tel. 033 – 355 7659

Mobile: 082 802 6841

e-mail: tembes(cp kznleqislature.gov.za

DECEMBER 2013

Friday, 6 December 2013

08h00 to 09h00 – Party caucuses

09h00 to 09h45 – Briefing by SABC Executive on recent

developments at SABC and 2014’s National Elections Strategy [presentation and discussion]

FORMAL SITTING COMMENCES AT 09H45

09h45to 10h00 – Preliminaries (15 mins) [Optional]

10hOO to 10h05 – Report by the Chairperson of Standing Committee on Public Accounts

on the KZN Authorization of Unauthorized Expenditure Bill, 2013 (5 mins)

10h05 to 10h23 – Debate on the KZN Authorization of Unauthorized Expenditure Bill,

2013 (18 mins)

10h23 to 10h28 – Response by the MEC for Finance to debates (5 mins)

10h28 to 11h28 – Debate on the Consolidated Statements on Municipalities’ Budget –

4,h quarter (60 mins)

11 h28 to 11 h43 – Response by the MEC for Finance to debate (15 mins)
11 h43 to 11 h48 – Report by the Chairperson of Economic Development and Tourism on

the KZN Ithala Development Finance Corporation Bill, 2013 (5 mins)

11 h48 to 12h06 – Debate on the Bill (18 mins)

12h06 to 12h 11 – Response by the MEC for Economic Development and Tourism

(5 mins)

12h 11 to 12h21 – Report by the Chairperson of Finance on Adjustments Appropriation

Bill 2013/2014 (10 mins)

12h21 to 13h21 – Debate on the Adjustments Appropriation Bill (60 mins)

13h21 to 14h00 – LUNCH

14h00 to 14h 15 – Response by MEC for Finance on the Adjustments Appropriation

Bill 2013/2014 (15 mins)

14h 15 14h30 – Voting on the Adjustments Appropriation Bill 2013/2014 (15 mins)

14h30to 14h48 – Party Festive Messages (18 mins)

ACDP – 3 mins COPE – 3 mins MF – 3 mins DA – 3 mins IFP – 3 mins ANC – 3 mins

/4/745 – END OF PROCE